Pavilion update

Shropshire-20151228-01656

A new section of foundation has been added to each of the front corners of the building

IMG-20151228-01662

The new kitchen window openings have been completed and the back wall wrapped in insulation

Shropshire-20151228-01661

A closer view of the insulation

It seems as if it’s never stopped raining ever since demolition work started on the pavilion.  However, I managed to get down to the ground on Monday and took these pictures.  As you can see, a start has been made on adding insulation to the outside walls and two extra sections of foundation have been added to the front corners.  These infills add another 4 square metres to the footprint of the building so it was worth doing in order to enhance the social space available.

Comments are closed.